İZMİR / BAYINDIR - Ulfet Onart Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik haftaiçi saat 16.00 - 18.00 arası 'Temel Robotik Kodlama' kursu açılması planlanmaktadır. Kursa kayıt olmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan formu doldurması gerekmektedir.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimi

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Bu bağlamda il/ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde 3.10.2023 ve 10.10.2023 tarihlerinde il sınıf/alan zümreleri ve İzmir Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce farklı branş ve sınıf düzeylerinde yapılan toplantılarda "2. Dönem Konu Soru Dağılım Tabloları" hazırlanarak İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Mrt

Okulumuz bünyesinde Bilim ve Teknoloji Haftasına(8 - 14 Mart) istinaden düzenlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" afiş tasarım yarışmasına dair şartnameye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Programı

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi...

Ara

MEB, YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLARA İLİŞKİN KILAVUZ YAYIMLADI

Ara

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLAR (ÜLKE GENELİ ORTAK) KILAVUZU YAYIMLANDI

Ekm

Bu bağlamda il/ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde 3.10.2023 ve 10.10.2023 tarihlerinde il sınıf/alan zümreleri ve İzmir Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce farklı branş ve sınıf düzeylerinde yapılan toplantılarda "Konu Soru Dağılım Tabloları" hazırlanarak İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Haz

Okulumuz bünyesinde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sorumluluk  sınav takvimine aşağıda yer verilmiştir.